Fotoboeken of foto's op plexiglas Lees meer Hotelovernachtingen Lees meer Tijdschriften Lees meer

De Pluim

Geplaatst op: 23-11

De Pluim cadeaubon is een welbekende cadeaubon binnen Nederland. Er kunnen veel verschillende dingen voor worden verkregen. Van dagjes uit tot aan eten in een gezellig restaurant. Kortom de Pluim biedt veel keuzes!

Mogelijkheden

De Pluim heeft bonnen verkrijgbaar vanaf €15 en dit bedrag kan oplopen tot een maximum van €1000. Daarnaast is er de mogelijkheid om de cadeaubon te personaliseren naar het karakter van de ontvanger. Deze personalisatie kan worden gedaan door een persoonlijke boodschap toe te voegen op de verpakking van de Pluim. Er wordt ook de mogelijkheid geboden om de pluim in verschillende soorten cadeauverpakkingen te bezorgen. Voor iedere gelegenheid is er wel een bijpassende cadeauverpakking. Het grote voordeel aan de Pluim is dat hij onbeperkt geldig is. Het maakt dus niet uit wanneer deze wordt ingezet, of dit nu al na 1 week is of pas na 3 jaar.

Heeft u interesse om de pluim te bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid? Dan kunt deze u hier bestellen!