Korting bij bedrijven Lees meer Koffie Thee Plaza Lees meer Dagje weg Lees meer

Fotoboeken of foto's op plexiglas

Geplaatst op: 23-11

Een cadeaubon voor een fotoboek of een foto afgedrukt op plexiglas is een zeer persoonlijk cadeau, deze is onder andere verkrijgbaar bij Albelli. Velen koesteren de foto's die zij ooit hebben gemaakt en op deze manier kunnen zij deze herinneringen op een unieke manier bewaren.

Voordelen

Deze cadeaubon heeft het grote voordeel dat het gekozen cadeau voor de lange duur is. Het wordt vaak meerdere maanden of zelfs jaren gebruikt. Met een fotoboek is het bijvoorbeeld heel erg leuk om hier jaren later in terug te kijken om zoveel mogelijk herinneringen op te halen. Daarnaast is deze cadeaubon zeer gemakkelijk te bestellen. Als gever van de cadeaubon weet je altijd dat je een gepast cadeau geeft. Daarnaast kan de verkrijger zelf kiezen wat er precies van het cadeau wordt gehaald. Je slaat dus nooit de plank mis!

Cadeaubon bestellen

Bestel hier de cadeaubonnen, voor bijvoorbeeld een fotoboek, vanaf 15 euro tot een maximaal bedrag van 50 euro. De bon krijg je via een mail opgestuurd waarna er de mogelijkheid is om hier zelf een boodschap aan toe te voegen voordat je de bon gaat printen.