Fotoboeken of foto's op plexiglas Lees meer Korting op kleding Lees meer Tijdschriften Lees meer

Korting bij bedrijven

Geplaatst op: 17-11

U bent vast en zeker bekend met de offline tegoedbonnen die gelden als korting bij een winkel of een website. Deze offline bonnen zijn op het internet bekend als de populaire kortingcodes. Deze kortingscodes zijn te gebruiken bij vele verschillende bedrijven op vele verschillende producten. Het mooiste aan de kortingcodes is dat deze in tegenstelling tot offline tegoed bonnen gratis zijn. U hoeft niets te betalen om gebruik te maken van deze korting!

Door iedereen te gebruiken

Het mooie aan kortingcodes is dat het door iedereen te gebruiken is. Er zijn absoluut geen kosten aan verbonden en u hoeft geen privé gegevens prijs te geven om ze te gebruiken. Daarnaast zijn er kortingcodes beschikbaar voor vele verschillende soorten sites die zich ieder in een ander aanbod specialiseren. Hierdoor vindt u altijd wel een aantal producten waarop deze kortingscodes gelden.

Hoe werkt het systeem?

Wanneer u wilt weten of het bedrijf waar u een product wil bestellen kortingscodes hanteert, moet u via een kortingscode website die informatie gaan achterhalen. Hiervan zijn enkele te vinden op het internet. Nadat u op een kortingscode website terecht bent gekomen, kunt u via een zoekbalk zoeken naar de website naam van de website waar u iets wilt bestellen. Wordt de website gevonden? Dan ziet u een overzicht van actuele kortingcodes die u kunt verzilveren en eventuele gerelateerde kortingscodes van bedrijven die een gerelateerd assortiment hebben. U kunt een kortingscode ontvangen door via een kortingscode website naar de website te gaan. Gedurende deze transfer opent zich een tweede scherm met daarbij de korting. Deze moet u vervolgens wel nog invoeren bij de kortingscode gedurende de bestelling.