Tijdschriften Lees meer Wereldwijde korting Lees meer Dagje weg Lees meer

De grootste kortingaanbieder: RetailMeNot

De grootste kortingscode verstrekker van de wereld is RetailMeNot. Een organisatie die gevestigd is in Amerika maar die daarnaast ook in bezit is van 8 andere kortingscode website die in 5 verschillende landen de grootste aanbieders zijn op het gebied van het verstrekken van kortingcodes. Zij verstrekken op deze websites duizenden kortingscodes die van bedrijven aan die  jaarlijks door 500 miljoen bezoekers worden bekeken.

Bedrijven onder RetailMeNot

Retailmenot is buiten de V.S. in 5 verschillende landen op een succesvolle manier actief wat betreft het aanbieden van kortingscodes aan de prijsbewuste consument. In deze 5 landen zijn ze een van de vooraanstaande kortingscodes organisaties die ook bekend zijn bij de inwoners. Zo zijn ze naast in de V.S. erg actief in Canada, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Engeland. In enkele landen hebben ze zelf 2 kortingscodes websites die het beide enorm goed doen. Dit succesvolle concept is niet onopgemerkt gebleven in de markt. Google is namelijk een belangrijke aandeelhouder die dit allemaal mogelijk maakt.

Een groeiende markt

RetailMeNot is een organisatie die de laatste jaren enorm is gegroeid. Dit wordt natuurlijk allemaal mogelijk gemaakt door het groeiende aantal van besparende consumenten. Het aantal consumenten die gebruik maakt van kortingscodes blijft maar stijgen onder de consumenten. Dat is begrijpelijk, want zeg nou zelf: U zou toch ook graag met een simpele klik een mooie korting willen ontvangen waardoor u minder hoeft te betalen voor een product. Dat is juist het mooie aan heel het concept. U hoeft bijna geen moeite te doen om de korting te ontvangen. Daarnaast wordt er ook niets van u terug verwacht wat betreft het gebruik van deze korting. Het is volkomen veilig en uiterst gemakkelijk om te gebruiken. Werkelijk een gat in de markt! Dit begrijpt RetailMeNot uitstekend, vandaar dat zij jaarlijks in hun bezoekersaantallen blijven stijgen.